برگزاری کارگاه آموزشی "کمک‌های اولیه و فوریت‌های پزشکی " توسط آزمایشگاه مرکزی

زمان حدودی مطالعه ۱ دقیقه | ۱۷ آذر ۱۴۰۲ | حسن زاده|عمومی

کارگاه آموزشی  "کمک‌های اولیه و فوریت‌های پزشکی "با همکاری سازمان هلال احمر و آزمایشگاه مرکزی دانشگاه بناب در محل سالن کنفرانس هشترودی دانشگاه بناب در آذر ماه 1402 با حضور اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه برگزار گردید. در این کارگاه آموزشی 21 ساعته، کمک‌های اولیه پزشکی برای مصدوم سانحه دیده و نحوه ارائه خدمات فوریتی پزشکی در هنگام بروز سوانح  تشریح گردید.

"مبانی و فرهنگ امداد رسانی"، "ساختار و عملکرد بدن انسان"، "اختلالات دستگاه گردش خون و خونریزی"، "اختلالات دستگاه تنفس و خفگی"، "احیای قلبی ریوی و حفظ حیات "CPR"، "آسیب های ناشی از عوامل محیطی"، "آشنایی با ساختار پوست و سوختگی"، "مسمومیت، نیش و گزش حشرات و حیوانات"، "آسیب های اسکلتی و انواع آتل بندی"، "پانسمان و انواع بانداژ"، "حمل و انتقال مناسب مصدوم" و "فوریت های پزشکی" از جمله مباحث و مطالب آموزشی این دوره بود.برای شرکت کنندگاه دوره گواهینامه معتبر سازمان هلال احمر صادر خواهد شد.